Üzlethelyiség Eladó Szigetszentmiklós - Bajcsy-Zsilinszky út

145 m2Alapterület 0 Szoba
74 900 000 FtÁr
359094Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

2008 Építés éve

Nyugati Tájolás

Szigetszentmiklós települése:

Szigetszentmiklós 750 éves település,1986. január 1. óta város. A város kedvelt célpontja a (Budapestről kitelepülő) szuburbanizációs rétegeknek, ezért is erősödik az utóbbi időben a település kertvárosi, kisvárosi jellege. Az idegenforgalmi és turisztikai élet fellendülése jellemző a városra. Szigetszentmiklósnak ma is nagy vonzerője a Ráckevei (Soroksári)-Duna. Ez a nádasokkal benőtt parti nyaralóhely kedvelt a horgászok és a vízi sportolók körében. Itt gyönyörködhetünk a természet csodáiban.

Az étterem és a tulajdonos filozófiája:

A Pizza Uno eredeti itáliai pizzákat kínál Szigetszentmiklóson és környékén házhoz szállítva. A pizzatésztát eredeti olasz alapanyagokból és olasz recept alapján készítik, a feltéteket egyenesen Olaszországból szerzik be. Filozófiájuk a kiváló alapanyagok, értékarányos árak és gyors kiszállítás. Ételeinket gondosan válogatott friss alapanyagokból készítjük.

Közlekedés:

Szigetszentmiklós könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Jó hír, hogy a település HÉV-el is elérhető, alig 30 perc alatt elérhető a belváros. Vannak úgynevezett kék, vagyis Csepelről kijáró BKK buszok és sárga Volánbuszok, amelyek nem csak a környékre, de Pest irányába is járnak. Ez mellett vannak településen belüli buszjáratok is.

További információkért és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen a megadott mobil számon.
Tőkés Levente

Tőkés Levente

Hívjon bizalommal

+36-30-362-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - AllStars
+36-70-421-3991

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek