Családi ház Eladó Budapest II. kerület - Pesthidegkút

311 m2Alapterület 8 Szoba
399 900 000 FtÁr
352261Azonosító
További adatok

400 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

26 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Gyenge Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2023 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Luxus élettér!

Az elmúlt évek egyik legkeresettebb zöldövezeti környezetében, Pesthidegkúton - tájvédelmi körzet közvetlen közelében elhelyezkedő örökpanorámás telken - kínálunk eladásra, egy jelenleg épülő ikerház két különálló lakását (garantált átadás szeptember vége).

Figyelem, az ingatlan CSOK képessé tehető, illetve a CSOK-hoz kapcsolódó illeték kedvezményre jogosult lehet. Ennek értelmében a 3 gyermek esetén 25M Ft (10M Ft állami támogatás + 15M Ft pedig 3% fix kamatozású hitel a futamidő végéig) állami támogatás, plusz a már említett illeték kedvezmény vehető igénybe!!!

Amennyiben megteheti, éljen jó helyen, ott ahol valóban semmi nem zavarja meg az áhított nyugalmát. A számtalan szabadidős porgram mellett, pl. játszótér és egy közeli kis tó is ideális pihenési lehetőséget kínál az itt élő családok számára.
A nagyméretű telek és a rajta álló épület egy csendes utcában helyezkeik el.
A családi ház a benne lévő két külön álló lakás lévén (melyek nettó alapterülete 158 m2 és 153 m2) akár társasházi egységként is funkcionálhat. Az egyik lakás közvetlen teraszos kertkapcsolattal, míg a másik emeleti lakás szintén külön kertrésszel rendelkezik. Tetszés szerint a két lakás az emeleti szinten egybe is nyitható!

Az építkezés jelenleg 50 %-os készültségnél tart, amely bármikor megtekinthető, megismerve ezáltal a burkolásokat, illetve az átgondolt külső-belső kivitelezési munkálatok előkészítésének magas minőségét.

A kivitelező 20 éves tapasztalatának, továbbá számtalan referenciájának (melyeket igény szerint szintén bármikor rendelkezésre bocsájtunk) köszönhetően garantált minőségi kivitelezést kínál, vállalva a 2023 év végi határidős befejezést!

Az épület elhelyezkedése K-DNy-i tájolású, íly módon
a hatalmas üvegfelületek páratlan optikai látványt és természetközeli élményt biztosítanak az exkluzív élettérnek!

Figyelem, a készültség jelenlegi szintjén (maximum június végéig) a kivitelező nyitott az Ön saját igényének, illetve elképzlésének megfelelő belső kialakításokra, sőt akár egy közös befejezésre is!

A jövőbeni költséghatékony fenntarthatóság érdekében a fűtés levegő-hőszivattyús rendszerrel, egyben padló és mennyezet hűtéssel kerül beépítésre.

Egyéb extrák:

- elektromos alumínium redőny,
- elektromos szekcionált Hörmann garázskapuk,
- riasztó rendszer kiépítés,
- hűtő-fűtő klíma,
- fürdőkben kiegészítő törölköző szárítók,
- fényezet egyedi beltéri nyílászárók,
- üvegkorlát,
- kiépített kaputelefon.

Bővebb műszaki tartalmat igény szerint küldök!
Kecskeméti Zsolt

Kecskeméti Zsolt

Hívjon bizalommal

+36-30-738-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - AllStars
+36-70-421-3991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok