公寓房(非砖头) 出卖 Budapest XI. 市区 - Törökugrató utca

74 m2面积 2 + 1 房间
69 900 000 HUF价格
343399识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Blokkos szerkezet 架构

中央供热和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 1

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1986 修建年

公关费用 12 210 HUF

Délnyugat 方向

Jelentős árcsökkenés Gazdagréten!

Miért a XI. kerület és miért Gazdagrét?
- Mert kiváló a közlekedés (15 perc a belváros).
- Mert Tiszta a levegő.
- Mert 5 perc távolságra lévő M1-es, illetve M7-es autópályán, pl. személyautóval a Velencei-tó 20 perc, a Balaton pedig 40 perc alatt elérhető!
- Mert autóval, vagy tömegközlekedéssel 5 perc alatt elérhető a Budaörsön elhelyezkedő összes kedvelt hypermarket, sport, illetve bútoráruház.
- Mert élhető TISZTA LEVEGŐJŰ lakókörnyezet!

A környék infrastruktúrális szempontból is kifogástalan, köszönhetően a szervezett tömegközlekedésnek, a kisebb-nagyobb szolgáltató egységeknek és a számtalan családbarát játszótérnek.
A lakótelep területi elhelyezkedése, valamint a szomszédos Budaörsi dombság közvetlen közelsége számtalan szabadidős programot kínál (sportlétesítmények, kirándulásra alkalmas természetvédelmi területek).

Társasház (44 lakás) jellemzői:
- tető szigetelés 2020-ban,
- lift felújítás 2018-ban,
- részleges vízvezeték (kizárólag a házon belüli felszálló ág) felújítás,
- gondos közösképviselet, saját gondnoki felügyelet (melynek köszönhetően a tartalék képzésből - részben a tárasasház tulajdonában lévő albetétek, üzlethelyiségek bérbeadásából - valamint a lakáskassza megtakarításból származó bevételek folyamatosan fedezik az esetleges karbantartási, illetve felújítási munkálatok költségeit).
Íly módon a felmerülő kiadások nem érintik a kedvező közösköltséget.

Lakás jellemzői:
- tágas terek,
- optimális elosztás,
- felújított állapot (laminált parketta csere a közlekedő és a szobai részeken, továbbá hideg burkolat + szaniterek cseréje a fürdőszoba, illetve WC helyiségben)
- 2 rétegű műanyag nyílászárók + redőnyök.

Figyelem: a környékbeli hasonló alapterületű és állapotú társasházi lakásokat, jellemzően 250.000Ft/hó + rezsi díjon adják bérbe. Ennek eredményeként az éves szinten realizálható nettó bevétel elérheti akár a nettó 3.000.000 Ft-ot!
Kecskeméti Zsolt

Kecskeméti Zsolt

随时给我们打电话

+36-30-738- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - AllStars
+36-70-421-3991

發送信息

请给我回电话

相似的房产